Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. U redu

Koliko kutija imate?

Koliko registratora imate?

Odaberite broj

Usluge povjerljivog uništavanja dokumenata.

Izbjegnite kršenje zakona o zaštiti podataka pomoću naše povjerljive usluge uništavanja. Strojno uništavanje na siguran način povjerljive dokumentacije kojoj je istekao zakonski rok pohrane. Razina sigurnosti 7.

Kada istekne razdoblje čuvanja, trebali biste pregledati i uništiti svoje suvišne dokumente. Naša usluga uništavanja je besplatna za kutije ili dokumente pohranjene kod nas više od 12 godina. Svi zapisi sigurno su isjeckani, balirani i reciklirani prema standardu BS EN 15713.

Vaši dokumenti će biti uništeni u našem vrlo sigurnom okruženju, osiguravajući da se povjerljivost održava tijekom svih faza postupka. Verificirani zapisnici i Potvrde o uništenju pružaju se kao dokaz Vašoj evidenciji, Vašoj Reviziji ili HDA-Hrvatskom državnom arhivu ako je to potrebno.

BESPLATAN PRIJEVOZ NA UNIŠTAVANJE

Optimizirajte ograničeni uredski prostor povremenim pročišćavanjem Vaših povjerljivih dokumenata radi sigurnog uništenja. Pružamo besplatan prijevoz na sjeckanje i upravljamo jeftinom i pouzdanom uslugom prikupljanja Vašeg papirnog otpada. Dostavljeni su sigurnosni pečati i potvrde o uništenju.

PRAVILA ZADRŽAVANJA

Naši djelatnici mogu pomoći u određivanju vremenskog okvira i rokova čuvanja na temelju datoteke ili dokumenta, što znači da možete odrediti sigurne datume uništenja. Jednostavno upravljajte tim datumima zadržavanja pomoću naše online platforme za arhiviranje. Točno zadržavanje je isplativa i najbolja praksa koja je ujedno i zakonski potrebna.

AD-HOC UNIŠTAVANJE

Ad-hoc ili redoviti zakazani servisi pružaju tvrtkama pouzdano rješenje za uništavanje. Osigurajte osjetljivi otpadni papir u unaprijed dogovorenim intervalima, štedeći Vašem poduzeću dragocjeno vrijeme za uređenje zbirki. Ako ste već postojeći klijent arhivske pohrane, to eliminira dodatne troškove prijevoza.

Naš arhivski centar nalazi se u Logistic parku Zagreb, Sv. Nedelja i idealan je za brz pristup iz svih smjerova. Naši klijenti su dobrodošli ovdje. Ovaj skladišni centar u potpunosti je usklađen s najvišim standardima sigurnosti, zaštite od požara i zaštite podataka. Svi naši sadržaji čuvani su 24-satnim sigurnosnim i video nadzornim sustavima, osiguravajući da Vaši dokumenti ostanu povjerljivi i sigurno preuzeti u naše objekte i isjeckani u povjerljivom okruženju. Vaši zapisi su isjeckani na najmanje 4 mm uzdužnog i 6 mm poprečnog reza, prije nego što se pulpe baliraju i recikliraju u sustavu zatvorene petlje.

ARHIVSERVIS će sigurno strojno uništiti sve dokumente prema sljedećim standardima:

 • Standardno uzdužni presjek od samo 4 mm, opcija poprečnog presjeka 4 mm.
 • Razina sigurnosti 7
 • Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001.
 • BS EN 15713 Standardi sigurnosnog rezanja i osoblja.
 • Grupa nositelji ISO 14001 standarda zaštite okoliša.
 • Potvrde o uništenju s pripadajućim zapisnikom za HDA-Hrvatski državni arhiv.
 • Papir je u potpunosti recikliran u sustavu zatvorene petlje.

ZAPOČNITE PLAN ČUVANJA I UNIŠTENJA

Kao što je navedeno u GDPR Zakonu o zaštiti podataka, tvrtke moraju strojno uništiti dokumente kojima je istekao Zakonski rok čuvanja štiteći osobne podatke. Vremenski plan zadržavanja i usitnjavanja osigurat će da Vaše poslovanje bude u skladu sa zakonodavstvom.

NABAVITE PONUDU ZA REZANJE

Sa preko 25 godina iskustva u ovoj industriji, mi smo stručnjaci za pohranu, upravljanje i uništavanje poslovnih arhiva. Možemo Vam pomoći u svakom aspektu Vaših potreba za upravljanje dokumentima, uključujući pouzdanu i ekonomičnu uslugu usitnjavanja. Stupite u kontakt za ponudu.

Zašto Arhivservis?

 • Smanjenje troškova
 • Usklađenost i poštivanje zakonskih propisa
 • Najviši stupanj sigurnosti i zaštite pohranjene dokumentacije
 • Standardizirani sustav dohvata, upravljanja, pohrane i arhiviranja
 • Lak i brz pristup dokumentima odnosno informacijama