Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. U redu

Koliko kutija imate?

Koliko registratora imate?

Odaberite broj

Sigurno skeniranje

Prilagodili smo naše usluge kako bismo osigurali da možemo upravljati dokumentima prema najvišim europskim pravnim standardima i da možemo upravljati dokumentima i povjerljivim informacijama sukladno GDPR-u.

Jedino ovlašteno osoblje može pristupiti prostoru za skeniranje sa sustavima za registraciju ulaska koji sprečavaju neovlašteni pristup.

Svi naši djelatnici koji dolaze u bilo kakav oblik kontakta s arhivom i dokumentima klijenata imaju potpisane Ugovore o tajnosti i povjerljivosti podataka i Ugovore o čuvanju poslovne tajne sukladno GDPR.

Besplatna nadogradnja na OCR

Samo u ARHIVSERVIS-u OCR optičko prepoznavanje znakova standardno dolazi s uslugom skeniranja bez nadoplate.

Međutim, samo zato što nudimo OCR bez dodatnih troškova ne znači da ga morate i automatski odabrati. Nadogradnja na OCR može značajno povećati veličinu Vaših datoteka.

Analizirajmo troškove zajedno

Nije uvijek isplativo ili prikladno skenirati, zato možemo pružiti usporedbe između skladištenja arhive i potpune digitalizacije dokumenata.

Nudimo nekoliko rješenja za skeniranje. Svako od njih može se prilagoditi potrebama klijenta, a kombinacija rješenja može se koristiti tamo gdje je to potrebno.

ARHIVSERVIS je specijalizirana i akreditirana tvrtka za arhivu, što znači da znamo kako se ispravno nositi s potrebama i optimizirati Vaše troškove.

NAJSUVREMENIJA TEHNOLOGIJA/ KOMBINIRAJMO RJEŠENJA

Pomoću visokotehnoloških brzih protočnih skenera i programskih rješenja koja kombiniraju pripremu za skeniranje (odstranjivanje metalnih i PVC dijelova, spajalica i sl.) kao i samog skeniranja, indeksiranja i povratka dokumenata u prvobitno stanje ubrzali smo i optimizirali sve procese.

To znači da možemo postići rezultate na precizniji i učinkovitiji način - smanjiti vrijeme i troškove projekata.

Možemo skenirati i izravno importirati slike u bilo koji DMS sustav upravljanja dokumentima ili digitalne zapise možete skinuti s našeg šifriranog FTP mjesta.

Analiza skeniranja

Neće sve dokumente u Vašoj arhivi biti potrebno pohraniti. Mi ćemo identificirati neke dokumente koji se već mogu uništiti nakon digitalizacije. Radeći sa našim stručnim timom možete kreirati odluku o identifikaciji dokumenata koje je potrebno skenirati i onih koje je optimalnije fizički skladištiti ili se već odmah mogu uništiti. Time se smanjuje trošak skeniranja nepotrebnih dokumenata.

Izračunaj

Sigurno skeniranje

Skupno skeniranje tradicionalniji je pristup, a projekti se naplaćuju prema broju stranica. ARHIVSERVIS uvijek nudi najkonkurentniju cijenu i najkraći vremenskih okvir koji odgovaraju potrebama svakog klijenta. Naš iskusni tim organizirat će s Vama konzultacije kako bismo razumjeli Vaše zahtjeve. Ključno je da li se digitaliziraju dokumenti za neki DMS sustav ili jednostavan i prepoznatljiv način.

Izračunaj

Dostava sken dokumenta

Skeniranje cijele arhive može biti skupo i često nepotrebno. Kada je potrebno pohraniti dokumente kraće od 10 godina, a potrebna je samo minimalna upotreba, više vrijedi pohranjivanje fizičke arhive. ARHIVSERVIS jedini nudi uslugu dostave skena. To znači da se svaki dokument pohranjen kod nas može naručiti i preuzeti e-poštom u roku od jednog sata od zahtjeva.

Izračunaj

O ARHIVSERVIS-u i sigurnom upravljanju podacima

U upravljanju sigurnim podacima radimo zajedno s našim klijentima na razvoju zajedničkih rješenja koja su prilagođeno potrebama poduzeća na temelju individualnih slučajeva. Poticanje najboljih praksi uz osiguravanje ekonomskih ušteda za naše klijente je čemu težimo.

ARHIVSERVIS je stručnjak u industriji upravljanja dokumentima.

Upotrijebite naš Kalkulator za skeniranje i izradite ponudu…

Započnite