Preuzmite kontrolu nad svojom dokumentacijom
  • Smanjenje troškova
  • Usklađenost i poštivanje zakonskih propisa
  • Najviši stupanj sigurnosti i zaštite pohranjene dokumentacije
  • Standardizirani sustav dohvata, upravljanja, pohrane i arhiviranja

Skeniranje/Digitalizacija

Digitalizacija poslovne dokumentacije predstavlja suvremeni oblik arhiviranja Vaših poslovnih dokumenata, ne zauzima skladišni prostor u fizičkome smislu, te ne zahtijeva komplicirano ručno prelistavanje arhivske građe u potrazi za pojedinim dokumentom.
Budući da i dalje većinu poslovne dokumentacije stvaramo u papirnom obliku, prvi korak povećanja efikasnosti poslovanja te bržega protoka informacija u suvremenom poslovanju je digitalizacija (skeniranje) poslovne dokumentacije.

Skeniranje dokumentacije vrši se najsuvremenijim uređajima (scanerima) vrhunskih tehnoloških mogućnosti. Moguće je skenirati sve veličine poslovne dokumentacije, crno-bijelo ili u boji, jednostrano ili dvostrano, u svim glavnim formatima kao što su JPG, TIFF, PDF. Nakon elektronskog indeksiranja, originalna poslovna dokumentacija klijentu se vraća u prvobitnom stanju. Digitalizirana poslovna dokumentacija arhivira se na odgovarajućim medijima (CD, DVD). Ujedno bismo istaknuli mogućnost skeniranja iznimno velikih količina poslovne dokumentacije u najkraćim rokovima, po najpovoljnijim cijenama na našim prostorima.

Glavne prednosti uvođenja elektronskog arhiviranja poslovne dokumenacije:

  • brzo i lako pristupanje informacijama iz arhive
  • niži troškovi poslovanja
  • smanjenje arhivskog prostora

Budućim klijentima naše tvrtke spremni smo ponuditi mogućnost besplatnog skeniranja oglednog primjerka poslovne dokumentacije, kako bi se uvjerili u koristi koje proces digitalizacije donosi, kao i vrhunsku kvalitetu usluge naše tvrtke.